Studentprosjekt

Cacao by

Hvordan lage en identitet og emballasjedesign som forklarer Økosjokolades konsept under et nytt merke i det svenske markedet?

Logo

Logoen består av syv bokstavformer som danner ordbildet Cacao by. Disse er modifisert og utviklet for å oppnå ønskelig resultat. I tillegg til typografien er det utviklet en strek, som er et felt som tilbyr muligheten for å fylle inn sitt eget navn. Denne streken er plassert hensiktsmessig i forhold til dette og skal aldri flyttes på. Sammen danner typografien og streken Cacao by´s logo.

Strategi

Konseptet Cacao by er unikt i seg selv ved at man kan lage sin egen sjokolade akkurat slik man selv vil, og har dermed ubegrensede valgmuligheter når det kommer til smak og innhold.

Design

Designet på emballasjen er inspirert av kaleidoskop. Tanken bak dette konseptet er at brukeren gjør en aktivitet som fører til et resultat etter eget ønske. Man kan vri og vende på noe til det ligner man er fornøyd, det er uendelig av mulige kombinasjoner.

Designet er løst gjennom en bacheloroppgave på Universitetet i Sørøst-Norge, sammen med Torger Jansen, Ida Belsjø og Isabelle Hvattum. Vi vant pris for beste designprosjekt i 2018.

Ønsker du å lese mer? Send meg en mail på hei@pusledesign.no så sender jeg deg rapporten!